Pre-Haringontvangst 2019

Pre-Haringontvangst naar een hoogtepunt

Op 9 mei jl. vond de speciale Pre-Haringontvangst plaats. Een jaarlijkse traditie om alvast in de stemming te komen voor de Nationale Haringpartij. Een select gezelschap van gewaardeerde Corporate Members, bestuursleden, Leden van Verdienste en leden van het Comité van Aanbeveling was ditmaal te gast bij de Rabobank in Utrecht, één van de Corporate Members.

Vanaf de 25e etage hadden de gasten een prachtig uitzicht over de stad. Een hoogtepunt met in de verte zelfs de Hollandse kustlijn in zicht. Zonder twijfel een bijzondere setting voor een mooi programma: de corporate Rabobank story door Dirk Duijzer (directeur Bestuurszaken en Coöperatie Rabobank Nederland) en de lancering van het High Tea thema door Aad Veenman (bestuursvoorzitter Stichting Hollandse Haringpartij), dat de komende editie in het teken staat van Agro & Food.

Natuurlijk was er ook voldoende gelegenheid om te netwerken met deze mooi club mensen. Onder het genot van een heerlijk walking dinner werd alvast vooruitgekeken naar de Nationale Haringpartij op 19 juni 2019!

Rabobank Utrecht